PVV raadslid René Eekhuis heeft aan het college gevraagd alles in het werk te stellen om het banenverlies bij vorkheftruckfabriek MCFE te beperken. De PVV maakt zich grote zorgen over de ontwikkeling van de werkgelegenheid in Almere die vrijwel tot stilstand is gekomen. 'Ook voor de regio Almere klinkt de roep om arbeidsmigranten terwijl ontslagen vallen als rijpe appelen'. De vragen vindt u hier.

De PVV heeft twee moties ingediend waarmee het college van B & W en de gehele raad worden opgeroepen niet naar het 3 miljoen euro kostende eeuwfeest van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) te gaan. De PVV is van mening dat het ongepast is en van minachting naar de burgers getuigt om op twee gewone werkdagen voor drie miljoen euro een beetje te netwerken en een feestje te vieren. De PVV roept dan ook op om niet naar het feest te gaan. De moties, die hier en hier te vinden zijn worden op donderdag 29 maart 2012 door de gemeenteraad behandeld.

De fracties van de PVV in de gemeenteraden van Almere en Den Haag spreken voor de volle honderd procent hun steun uit aan Geert Wilders en de Tweede Kamerfractie van de PVV.

"Wij zijn en blijven PVV-fracties en staan volledig achter de missie van Geert Wilders en zijn Tweede Kamerfractie. Ook de komende twee jaar en lang daarna zal in Almere en Den Haag het onvervalste PVV-geluid te horen zijn", aldus Toon van Dijk en Machiel de Graaf in een gezamenlijke verklaring.

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter