Toon klein  

1. Toon van Dijk

Ik heb rechten gestudeerd in Leiden en woon sinds 2004 in Almere. Ik wil me graag inzetten voor een Almere waar kinderen, vrouwen en homo's zich weer veilig en vrij voelen.

Annette klein  

2. Annette Raijer

Sinds 2011 heb ik zitting in de gemeenteraad namens de PVV. Ik wil opkomen voor onze ouderen en kwetsbare burgers binnen onze samenleving en dat de zorg voor iedereen toegankelijk blijft. Ook zal ik mij hard blijven maken voor onze jongeren in de stad zodat zij de zorg krijgen waar ze recht op hebben. Daarnaast vind ik een groene, schone en veilige stad waar burgers met een gerust hart kunnen vertoeven en kinderen veilig kunnen spelen belangrijk.

Willem klein

 

 

3. Willem Boutkan

Sinds 1984 ben ik woonachtig in Almere en kale vlaktes zien veranderen in ruime groene woonwijken waarvoor mensen graag naar Almere kwamen. Dat huisje, boompje beestje gevoel moet weer terug in de samenleving. Daar hoort een prettige, veilige, goed onderhouden, schone en groene stad bij. Daar ga ik voor. 

Chris klein  

4. Chris Jansen

Ik ben 51 jaar en woon sinds 1998 in Almere. Sinds 2010 zit ik namens de PVV in de gemeenteraad. Ik verzet me tegen de islamisering van onze stad. Daarnaast help ik inwoners die worden gedupeerd door verkeerde bouwplannen van de gemeente. Almere is van u en van mij, niet van de betweters van de gevestigde orde.

Frank klein  

5. Frank Fesevur

Na reeds 25 jaar woonachtig te zijn in Almere, heb ik besloten mij namens de PVV kandidaat te stellen. Want de PVV staat voor onze vrijheid!  Vrijheid betekent in staat zijn keuzes te maken en perspectief hebben. Die vrijheid die wil ik verdedigen. Ik zal mij daarom voor alle Almeerders inzetten om plezierig te kunnen wonen in een veilige, recreatieve en economisch welvarende gemeente. 

Julien resultaat  

6. Julien van der Kolk

Ik ben Julien van der Kolk woon sinds mijn 8ste jaar (1993) in Almere. Ik ben kandidaat voor de PVV omdat de PVV volgens mij als enige ziet dat de gemeente Almere nogal doorslaat met "het kan in Almere”. Soms lijkt alles maar te kunnen tot ergernis van veel inwoners. Ik heb besloten niet langer toe te kijken maar deel te nemen om de inwoners te vertegenwoordigen, daar wil ik me hard voor maken. En niet de oogkleppenmentaliteit die we nu in de coalitie zien. Daar moet verandering in komen!

PVV tweets

 

twitter