De Bizzie Kids Basic-school gaat het schooluniform weer invoeren. Het idee is dat kinderen elkaar dan minder pesten omdat iedereen gelijk is. Klaarblijkelijk is dat de oplossing voor de mogelijke pesterijen op scholen. Maar klopt dit wel?

Volgens de PVV moeten op scholen de leerkrachten, met ondersteuning van de directie, de kinderen in het gareel houden. Het maakt dus niet uit hoe je eruit ziet of wat je draagt. Ouders moeten hun kinderen van huis uit de Nederlandse normen en waarden meegeven. De simpele regel dat je anderen niet pest omdat zij andere kleding dragen is daar gewoon een onderdeel van.

Wat de wethouder Onderwijs van dit idiote idee vindt weten we nog niet. Laten we hopen dat zijn streven naar nul zwakke scholen in 2014 niet ertoe gaat leiden dat we dit breed gaan introduceren in het onderwijs. De werkelijke problemen, die samenhangen met etnische en sociaal-economische achtergrond worden nog steeds niet onderkend, laat staan dat ze worden aangepakt. Zolang dat niet gebeurt zullen sommige kinderen altijd met een leerachterstand beginnen.

Zorg er nu eindelijk eens voor, middels stimulerend en corrigerend beleid, dat kinderen geen taalachterstand hebben als ze naar de basisschool gaan. Dit is wat de PVV als oplossing ziet voor het enorme aantal (zeer) zwakke scholen in Almere. 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @sypwynia: De immigratie naar Nederland is weer terug op het niveau van voor Corona: per saldo ruim 100.000 per jaar. Ga daar maar eens…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @DDStandaard: Fleur Agema woedend op plaatsing asielzoekers in hotels: ‘Het was eerst voor ouderen bedoeld, nu worden deze plekken wegge…

by Toon van Dijk

 

twitter