Op 25 februari jl. sloeg wethouder Berdien Steunenberg de eerste paal van de moskee van de vereniging Omar Ibn Al Khattab in Almere Buiten. In een artikel op deze site waarschuwde de PVV al voor het zeer vrouwonvriendelijke karakter van deze vereniging. Bij de ceremonie werden vrouwen van de mannen gescheiden en om die reden riep de PVV het college op afstand te nemen van deze vereniging.

De vereniging heeft foto's van de ceremonie op haar website geplaatst en daaruit wordt andermaal duidelijk dat dit college zich heeft laten verleiden de eerste paal te slaan van het clubhuis van een imperialistische anti-westerse ideologie waar onderdrukking van vrouwen de normaalste zaak van de wereld zal zijn. Op de gepubliceerde foto's is behoudens wethouder Steunenberg nauwelijks een vrouw te zien. Die werden allemaal apart gezet. Wat de PVV betreft heeft wethouder Steunenberg een grote fout gemaakt door deel te nemen aan de ceremonie. Zij geeft daarmee aan dat dit college geen probleem heeft met de ongelijke behandeling van mannen en vrouwen. De PVV zal het handelen van het college binnenkort aan de orde stellen bij een agendering van de wijze waarop in Almere wordt omgegaan met het belangrijke democratische beginsel van de de scheiding van kerk en staat.

============================================================================================

CENSUUR DOOR ISLAM - CENSUUR DOOR ISLAM - CENSUUR DOOR ISLAM - CENSUUR DOOR ISLAM

Op deze plaats stonden de foto's waar in het artikel hierboven naar verwezen wordt. De islamitische vereniging die bij de ceremonie openheid en transparantie preekte heeft de PVV echter verboden de foto's nog langer op deze site te publiceren. Uiteraard geven wij daaraan gehoor. Het is echter duidelijk Omar Ibn Al Khattab wat te verbergen heeft.

 

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter