In antwoord op de door de PVV gestelde vragen tijdens het vragenhalfuurtje heeft het college laten weten een afspraak te hebben gemaakt met de bewoners aan de Stoppersknoop. De geplande bomen op de dijk waren voor de bewoners aanleiding om een brandbrief te sturen aan de gemeenteraad.

Aanplant van deze bomen zou het vrije uitzicht op het water voor de bewoners wegnemen. De PVV is van mening dat het goed is dat het college de bezwaren van de bewoners serieus neemt. De PVV heeft er wel op gewezen dat ook hier weer is gebleken dat bewoners zich door het college slecht geïnformeerd voelen. 

Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar het artikel op AlmereVandaag http://www.almerevandaag.nl/nieuws/almere/article14606793.ece/Bewoners-Stoppersknoop-willen-geen-bomen

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Nederland wordt volgepropt met mensen, die hier niets te zoeken hebben. En Rutte laat gewoon de grenzen open. Onverant…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

@steekaan Nee, volgens mij niet inderdaad maar die mogelijkheid wordt hier dus wel nadrukkelijk opengehouden

by Toon van Dijk

 

twitter