Tijdens de burgeractiviteit onveilige busbaan heeft de PVV raadslid Annette Raijer een motie aangekondigd waarmee gevraagd wordt de hekken terug te plaatsen in gebieden waar de veiligheid van spelende kinderen en honden in het geding komt.

Er lijkt zich een meerderheid in de raad af te tekenen die met de PVV van mening is dat je deze kwetsbare gebieden naast een busbaan moet afschermen om de veiligheid te kunnen garanderen. Dit geldt ook voor woonerven waar een snelheidslimiet is van 15 tot 30 km per uur. De Almeerse busbanen door 30 km wijken zonder hekken is vergelijkbaar met een Formule 1 wedstrijd waarbij de toeschouwers gewoon aan de baan mogen staan zonder bescherming. Het is wachten op ongelukken met fatale gevolgen. De motie wordt binnenkort behandeld.

Β 

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @r_deroonpvv: zolang de Afghaanse vrouwen niet collectief die hoofddoek af doen, wordt het niks helaas πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @tomvangrieken: Wat is het hopeloos naΓ―ef om de islamitische moordaanslag op Salman Rushdie te verengen tot een uitwas van het Iraanse r…

by Toon van Dijk

 

twitter