Tijdens de burgeractiviteit onveilige busbaan heeft de PVV raadslid Annette Raijer een motie aangekondigd waarmee gevraagd wordt de hekken terug te plaatsen in gebieden waar de veiligheid van spelende kinderen en honden in het geding komt.

Er lijkt zich een meerderheid in de raad af te tekenen die met de PVV van mening is dat je deze kwetsbare gebieden naast een busbaan moet afschermen om de veiligheid te kunnen garanderen. Dit geldt ook voor woonerven waar een snelheidslimiet is van 15 tot 30 km per uur. De Almeerse busbanen door 30 km wijken zonder hekken is vergelijkbaar met een Formule 1 wedstrijd waarbij de toeschouwers gewoon aan de baan mogen staan zonder bescherming. Het is wachten op ongelukken met fatale gevolgen. De motie wordt binnenkort behandeld.

 

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter