Onlangs werd bekend dat aan de vereniging Omar Ibn Al-Khattab de vergunning werd verleend om met de bouw van de moskee in Almere Buiten te beginnen. De PVV heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor het anti-westerse, extremistische karakter van deze vereniging en dat blijkt terecht.

De vereniging plaatste deze uitnodiging op haar site:

Eeste paal Moskee Omar Ibn Al Khattab

Met veel vreugde nodigen wij u uit (leden) voor het moment waar we met z'n allen lang op hebben gewacht: Het slaan van de eerste paal van onze  moskee op zatedag 25 februari 2012 Insha Allah.

De ceremonie zal starten om 11:00 uur, en wij verzoeken iedereen ( broeders, zusters en kinderen) aanwezig te zijn en dit mooi en belangrijke  moment mee te maken, te ervaren en te vieren. Een aparte ruimte voor de zusters zal worden ingericht. Wij rekenen op uw aanwezigheid.

Het is dus duidelijk dat mannen en vrouwen voor deze gelegenheid gescheiden worden. Zo wordt in Almere ruimte geboden voor het steeds verder oprukken en aan invloed winnen van de intolerantie en vrouwonvriendelijkheid van de islam. Dit staat volledig haaks op de in ons land grondwettelijk vastgelegde en terecht omarmde gelijkheid van mannen en vrouwen.

De PVV roept het college op om nadrukkelijk afstand te nemen van deze prehistorische achterstelling van vrouwen en een eventuele uitnodiging om het slaan van de eerste paal bij te wonen af te slaan. Daarmee zou het college een duidelijk signaal geven dat zij segregatie van mannen en vrouwen niet accepteert.

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter