Wederom een sterk staaltje van minachting voor de Almeerse burgers. Tijdens de bespreking van de najaarsnota gaf het college de ruimte aan partijen om tot medio 2011 een alternatief te vinden voor het heffen van leges in de blauwe zones. Tot nu toe was dit kosteloos, maar het voorstel is om hier Euro 60,- voor in rekening te brengen.

Deze toezegging blijkt dus een farce. Door nu al de acceptgiro’s naar de bewoners van de blauwe zone te sturen geef het college duidelijk aan dat men niet bereid is om objectief te kijken naar  alternatieven.

”Dit valt dus ook niet meer uit te leggen aan de burgers die massaal een petitie hebben ondertekend tegen de invoering van betaalde leges. Daarom zullen wij een motie indienen waarin we het college oproepen om de invoering op te schorten totdat eventuele alternatieven, die er zeker gaan komen, zijn besproken. Wij zijn fel tegen het verzwaren van de lasten van burgers, die de dupe zijn van het parkeerbeleid van de gemeente”, aldus Chris Jansen van de PVV.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter