Het college van Almere wil wethouder Scholten van 8 t/m 11 maart as. naar de Vastgoedbeurs MIPIM 2011 in Cannes in Frankrijk sturen. Om te netwerken en om, naar eigen zeggen, inzicht te verkrijgen in de positie van Almere binnen de nationale en regionale vastgoedmarkt. De PVV vindt het van de zotte dat de wethouder om nationaal en regionaal inzicht te verkrijgen helemaal naar Cannes gaat en heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college.

“Dus is het logisch dat je voor nationaal en regionaal inzicht helemaal naar Cannes, Frankrijk gaat”, aldus raadslid Remco Gommers. “De MIPIM beurs staat bekend als een decadente vastgoedorgie, het woodstock van Oost-Europese vastgoedpenose, en Russische lichtekooien. En daar ga je dan als wethouder 3 dagen tussen rondlopen.”

De PVV is van mening dat de wethouder veel beter zijn doel kan verwezenlijken door naar de thuisblijversborrel te gaan die in maart door het Vastgoed Journaal wordt georganiseerd. Vele van de belangrijke spelers uit de Nederlandse vastgoedwereld zijn daar aanwezig. Daar kan wethouder Scholten mooi netwerken in plaats van snoepreisjes te maken naar Cannes op kosten van de Almeerse burger. De vragen vindt u hier.


Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter