De fractie van de PVV heeft na een werkbezoek aan een aantal ondernemers op het bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten een werkbezoek georganiseerd voor alle geĂ¯nteresseerde raadsleden. Dit ter voorbereiding op de agendering op donderdag 10 februari 2011 van dit onderwerp op de Politieke Markt. Geen enkel raadslid meldde zich aan...

De ondernemers op het Poldervlak worden geterroriseerd door criminelen. Alles wat los en vast zit wordt gestolen en bij de diverse bus- en transportondernemingen wordt 's nachts doodleuk de diesel uit de tanks gejat. Het is een komen en gaan van junks, hoerenlopers en ander gespuis. Alhoewel de massagesalon er officieel nog niet is gevestigd tiert de illegale prostitutie er welig, gewoon tussen de bedrijfspanden in. In de nacht is het drukker op het Poldervlak dan overdag.

Je zou toch verwachten dat de traditionele ondernemerspartij VVD zich hard zou maken voor de ondernemers op het Poldervlak maar van die traditie is in Almere helemaal niets te merken. Nee, de Almeerse VVD maakt zich liever hard voor junks en straattuig dat op het poldervlak illegale straatraces organiseert. In Almere zet de VVD zich in voor de vestiging van een bordeel op een bedrijventerrein. In Almere is de VVD gewoon een linkse partij.

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter