• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Op 17 april jl. beantwoordde het college de door PVV raadslid Toon van Dijk gestelde vragen over de neveninkomsten van burgemeester en wethouders. Die beantwoording was echter fout en onvolledig.

Kort daarna werd er contact opgenomen met de PVV door de gemeentesecretaris met de mededeling dat er inderdaad een fout was gemaakt en dat alle informatie binnenkort zou worden gepubliceerd. Het antwoord op de vragen van de PVV zou gerectificeerd worden. Tot nu toe is het echter al ruim een maand volledig stil gebleven.

Waar gaat het om?

Wethouders moeten hun neveninkomsten bekend maken. Ook moeten neveninkomsten verrekend worden. Die verplichting om te verrekenen geldt echter niet voor 'zittende wethouders'. In Almere zijn dat wethouders Visser en Duivesteijn. Zij bleven in 2010 op hun post. Laten dat nou net de wethouders met neveninkomsten zijn volgens de beantwoording door het college. Maar die wethouders moeten wel degelijk hun neveninkomsten bekend maken. En daar is het nu dus nog altijd het wachten op. De PVV heeft het college verzocht uiterlijk volgende week duidelijkheid te verschaffen.

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected]nl.

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

 

twitter