• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Gisteren werd tijdens de zoveelste besloten vergadering over de Floriade duidelijk dat de raad niet in staat wordt gesteld om voordat een besluit genomen wordt, openbaar te debatteren over de risico's van dat besluit.

Alles moet geheim blijven omdat het college een wedstrijdje doet met drie andere gemeenten wie in 2022 de veredelde plantententoonstelling mag organiseren. Maar de PVV wil helemaal geen wedstrijdje doen en al helemaal niet op kosten van de Almeerders. Zij zijn het immers die als er een tekort ontstaat voor dat tekort moeten opdraaien. De PVV heeft in de laatste besloten vergadering veel kritische vragen gesteld waarop niet een afdoende antwoord van het college kwam.

Veel meer kregen we een droomscenario te horen over de toekomst van Almere met de Floriade. Dat het ook een nachtmerrie kan worden voor de portemonnee van de burger was in de ogen van het college minder belangrijk. De laatste mogelijkheid om in het openbaar rekening en verantwoording naar Almere af te leggen werd door het college naast zich neergelegd. Bij zo weinig vertrouwen in de eigen plannen hoeft men niet op steun van de PVV te rekenen. De PVV kiest dan simpelweg voor de portemonnee van Henk en Ingrid.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter