• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Gisteren is er in de raad gesproken over het nieuwe bestemmingsplan voor bedrijventerrein Poldervlak. Het college kwam behalve met wethouder Scholten ook met de burgemeester want bedrijventerreinen verzieken dat doe je toch het liefst niet alleen. Twee VVD bestuurders die dus kwamen verdedigen dat er een drugshol op het bedrijventerrein moet komen. Van de VVD moeten de ondernemers in Almere het dus niet hebben.

Er waren 4 insprekers die lieten weten zich grote zorgen te maken over het plan om een coffeeshop te vestigen op dit bedrijventerrein. Die coffeeshop moet volgens het college komen direct naast de molenbuurt en ook nog eens vlakbij scholen.

De VVD liet weten zelf maar eens naar een coffeeshop te zijn gegaan om de lucht op te snuiven. Dat moet tot een vertroebelde geest hebben geleid want de conclusie van de losbollige liberalen was dat het allemaal ok is en er helemaal niets aan de hand is. Men weet kennelijk niet dat drugsgebruik een enorme bedreiging voor de volksgezondheid is. Het lijkt er op dat de oproep van de ondernemersvereniging om het bestemmingsplan naar de prullenbak te verwijzen niet aan de VVD besteed is. Zij kiezen voor een beter drugsklimaat in plaats van een beter ondernemersklimaat.

Ook de slaafse coalitiepartner CDA volgt in het spoor en verloochent daarmee het eigen partijprpgramma dat streeft naar 0 coffeshops. Dankzij het CDA komt er in Almere gewoon 1 bij.

De PVV toont zich de enige echte ondernemerspartij van Almere. Wij waren als eerste tegen dit domme plan van de wethouder Scholten die als een vogelverschrikker alle ondernemers die in Almere willen neerstrijken weg jaagt.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter