• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De VVD en het CDA in Almere zijn verantwoordelijk voor de komst van een coffeeshop op bedrijventerrein Het Poldervlak. Zogenaamde ondernemerspartij VVD keert zich daarmee tegen de wens van de op Het Poldervlak gevestigde ondernemers. Het CDA dat zich in haar verkiezingsprogramma uitspreekt tegen meer coffeeshops, zorgt in Almere voor een extra coffeeshop.

Deze partijen lieten zich niet vermurwen door woedende ondernemers en bewoners op en nabij het Poldervlak, die kwamen inspreken in de gemeenteraadsvergadering over het plan van de gemeente om daar een nieuwe coffeeshop te laten starten. Van PvdA en D'66 kun je verwachten dat ze blij zijn met elke nieuwe coffeeshop. Maar dat nu ook VVD en CDA de mening van ondernemers en omwonenden naast zich neerleggen moet voor deze Almeerders een bijzonder grote teleurstelling zijn. Deze door burgemeester Jorritsma zo gewenste coffeeshop werd er door genoemde politieke partijen gewoon door gedrukt, met steun van de fracties Sinke en Visser. Alleen PVV, GL, SP en LA steunden een motie die de gemeente opdroeg om beter rekening te houden te houden met de ondernemers op het Poldervlak, die hun onderneming naar de filistijnen zien gaan door alle ellende die een koffieshop met zich mee zal brengen. Maar de meerderheid van de gemeenteraad had daar helemaal geen boodschap aan.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter