• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

In antwoord op vragen van de PVV heeft het college laten weten dat er inderdaad weer een moskee is bij gekomen in Almere. Het is dit college ernst met de islamisering van onze stad nu binnen een jaar de tweede moskee in Almere Buiten is gevestigd. Het betreft ditmaal de pas in augustus van dit jaar opgerichte Stichting Al Oemmah die van de gemeente een ruimte te huur heeft gekregen aan de Zonnebloemweg 74 in de Bloemenbuurt in Buiten.

Het college zegt de buurt niet hebben geïnformeerd over de komst van de moskee omdat deze binnen het bestemmingsplan tot de mogelijkheden behoort. Dat is opvallend omdat omwonenden van de moskee aan de Evenaar onlangs wel werden geïnformeerd over de portakabins die daar als tijdelijke moskee werden geplaatst. Als de redenering van het college klopt vallen die portakabins dus niet binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan aldaar.

In ieder geval is duidelijk dat Almere niet op dit college hoeft te rekenen als het gaat om het tegengaan van de islamisering van de stad. Almere is hard op weg om de eerste stad van Nederland te worden met een meerderheid aan inwoners van niet westerse afkomst. Op dit moment al meer dan 40.000. Dat is meer dan 24% van de bevolking. Almere wordt Al-Mere.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter