• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Uit de begroting blijkt dat het college het 30-jarig bestaan van de stad wil vieren met een jubileumboek boek en wat omringende festiviteiten. De PVV vindt dat het 30-jarig bestaan van de stad niet moet worden opgeluisterd met een boek voor een paar bobo's maar met een groots feest voor alle Almeerders.

De PVV stelt voor om een bedrag van € 150.000,-- dat door het college wordt uitgegeven aan een kunstwerk, toe te voegen aan het budget van € 300.000,-- dat door het college is gereserveerd voor het jubileumfeest om het 30-jarig bestaan van de stad te vieren. Het jubileum moet dan een mooi feest worden waar alle Almeerders van kunnen genieten. De nieuwjaarsfeestjes zijn al een aangelegenheid voor genodigden, bestuurders en het zakenleven en nu dreigt ook het jubileum van de stad nog gekaapt te worden door de elite. Ter gelegenheid van het evenement moeten de echte helden van de stad in het zonnetje worden gezet. 

De echte helden zijn wat de PVV betreft niet de bobo's maar de minst bedeelden in de stad die de harde klappen van de crisis en het nieuwe regeerakkoord te verduren hebben. De eenoudergezinnen op mininumniveau die ondanks tegenspoed het hoofd boven water weten te houden. De mensen die de waarde van hun huis zien verdampen. De mensen die hun baan kwijtraken. Heel veel Almeerders dus. Het geld moet niet naar een boek of een monument maar naar die mensen die de steun verdienen.

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Natuurlijk moet de Oekraïne nooit lid worden van de NAVO (en de EU). Een bufferstaat tussen het Westen en Rusland is…

by Toon van Dijk

 

twitter