• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Voorzitter,

Er is een toneelstuk dat heet “het dorp der huichelaars” en de PVV heeft het idee dat we van dat toneelstuk de afgelopen weken getuige zijn geweest. Met in de hoofdrollen de coalitiepartijen en het kakelverse college van onze stad.

Voorzitter, het coalitieakkoord Liefde voor Almere zou eigenlijk Liefde voor mijn Baantje moeten heten. Want dat is waar het tijdens de coalitieonderhandelingen over is gegaan. Een overambitieuze jongeman die wethouder wilde worden dwarsgezeten door de beruchte PvdA baantjescarrousel die wethouder Herrema op herhaling wilde hebben. Beiden kregen hun zin. Dat resulteerde in een tegenzet van de VVD dat dan uiteraard ook twee wethouders moest leveren waardoor onze stad opgezadeld werd met een college van 7 wethouders. Dat vond de coalitie ook wel veel zodat men op de proppen kwam met wethouders die volledig zouden werken maar voor 0.85 FTE beloond zouden worden. Vz, dat alleen was al een beschamende vertoning.

Wethouder Herrema was de ongenode gast in het college. In alle geruchten gaat een kern van waarheid schuil en er waren vele geruchten dat Herrema niet terug zou keren in het college. Vz, Het machtsspel werd gespeeld en Herrema keerde terug.

Maar niet voor lang....

Toen de eerste geruchten over het gewraakte handelen van wethouder Herrema naar buiten kwamen hadden de coalitiepartijen slechts een korte blik van verstandhouding nodig. Dit was het moment! We hebben geen feiten nodig, we wachten geen enkel onderzoek af. We gooien het op zijn houding en (de al lang en breed bekende) absentie van zelfreflectie bij Herrema en we wippen hem. De PvdA doet een weekje of ze het heel erg vinden wat er allemaal is gebeurd en keert dan terug onder de warme veren van de VVD. Het jonge ambitieuze ventje moet immers zijn baantje houden nietwaar? En zou wethouder Lodders niet de Floriade gaan doen?

Vz, wethouder Herrema heeft gezegd dat hij slachtoffer is geworden van Trial by Media. Dat klopt niet. De wethouder heeft terecht gestaan in een procedure waar zijn rechters geen bewijs wilden zien. In de achterkamertjes was al besloten dat hij schuldig is. De wethouder is niet veroordeeld door de media maar door zijn eigen partij en diens coalitiegenoten. Zonder bewijs en zonder eerlijk proces.

Barbertje moest hangen. Daar zitten de beulen! (PvdA)

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter