• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Naar aanleiding van het artikel in Almere DEZE WEEK over de waterplantenoverlast in het Gooimeer heeft de PVV schriftelijke vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Zo wil de PVV weten of het college bekend is met het bericht in de Almere Deze Week van 17 juli jl. “Waterplanten maken watersport bijna onmogelijk?” ‘Waarom wordt er pas gemaaid als er klachten binnen komen bij de gemeente van de watersporters?, vraagt de partij verder. Waarom worden ligplaatshouders in Haven niet ruim van te voren geïnformeerd dat er gemaaid gaat worden, zodat zij de tijd krijgen om hun ligplaats te ontruimen? Is de havenmanager hiervoor verantwoordelijk?

De PVV vindt dat het beperkt maaien van de ligplaatsen en vaargeulen onvoldoende is en daarmee de overige waterrecreanten zoals, zwemmers, surfers en zeilers niet bediend worden. Door de aanhoudende warmte groeien waterplanten als kool, stelt de partij. Welke extra maatregelen worden er getroffen zodat alle waterrecreanten, met of zonder boot veilig en met plezier kunnen genieten op het water?

Bron: almeredezeweek.nl

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter