• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

 

Het Almeerse college van burgemeester en wethouders gaf onjuiste informatie over de uitbreiding van het azc in de stad. Dat bevestigt het stadsbestuur deze week na vragen van de PVV.

Sinds 2014 zijn er plannen om het azc in Almere Stad uit te breiden met 600 plekken. Het college van B en W zei in september dat die uitbreiding in het bestemmingsplan past. Dat blijkt nu niet zo te zijn. Het college zegt niet goed begrepen te hebben dat met het huidige bestemmingsplan het azc niet uitgebreid kan worden.

"Wij vinden het buitengewoon ongelukkig dat onjuiste informatie is verstrekt en bieden de gemeenteraad voor deze fout onze excuses aan", schrijft het college. Ze ziet overigens geen reden om af te zien van de uitbreiding van het azc. Wel moet het bestemmingsplan worden aangepast.

Gemeenteraad moet akkoord gaan
De gemeenteraad moet nu beslissen of ze akkoord gaat met het nieuwe bestemmingsplan. Als het wordt goedgekeurd, gaat de uitbreiding waarschijnlijk langer duren dan verwacht. Zo'n wijziging duurt namelijk zes maanden. Het kan zijn dat de deadline van 2021 daardoor in gevaar komt.

Na de uitbreiding van het azc is er in totaal plek voor 1400 vluchtelingen. Het nieuwe gebouw moet komen op een stuk grond dat is gekocht door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

Bron:www.omroepflevoland.nl

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter