• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De PVV heeft er met schriftelijke vragen op aangedrongen dat de gemeente de inkoopkosten bij ondernemers sneller gaat voldoen. De partij stelt voor om de betaaltermijn van 30 dagen te verkorten naar 10 dagen, zodat Almeerse ondernemers in deze coronacrisis eerder hun geld ontvangen.

Volgens Toon van Dijk, fractievoorzitter van de PVV Almere, is een aanpassing op het huidige betaalbeleid hard nodig. “Veel Almeerse ondernemers zitten nu in nood en de gemeente kan ze daarbij direct helpen met deze aanpassing. De gemeente doet veel zaken met lokale ondernemers en door deze betalingen eerder te voldoen, steunen ze daarbij de bedrijven waar nu het water aan de lippen staat. Juist in deze ongekende tijden van crisis is een gezonde cashflow van levensbelang voor ondernemers. Daarom heeft de PVV deze schriftelijke vragen gesteld. We moeten als stad onze ondernemers steunen waar het kan.”

Van Dijk heeft er gezien de situatie op aangedrongen de vragen snel beantwoord te willen zien. Hij hoopt dat de gemeente nog deze week met een besluit komt.

Bron: almerezaken.nl

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter