• TK Banner Oproep Vekiezingen

De PVV heeft er met schriftelijke vragen op aangedrongen dat de gemeente de inkoopkosten bij ondernemers sneller gaat voldoen. De partij stelt voor om de betaaltermijn van 30 dagen te verkorten naar 10 dagen, zodat Almeerse ondernemers in deze coronacrisis eerder hun geld ontvangen.

Volgens Toon van Dijk, fractievoorzitter van de PVV Almere, is een aanpassing op het huidige betaalbeleid hard nodig. “Veel Almeerse ondernemers zitten nu in nood en de gemeente kan ze daarbij direct helpen met deze aanpassing. De gemeente doet veel zaken met lokale ondernemers en door deze betalingen eerder te voldoen, steunen ze daarbij de bedrijven waar nu het water aan de lippen staat. Juist in deze ongekende tijden van crisis is een gezonde cashflow van levensbelang voor ondernemers. Daarom heeft de PVV deze schriftelijke vragen gesteld. We moeten als stad onze ondernemers steunen waar het kan.”

Van Dijk heeft er gezien de situatie op aangedrongen de vragen snel beantwoord te willen zien. Hij hoopt dat de gemeente nog deze week met een besluit komt.

Bron: almerezaken.nl

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter