• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

VZ,

Het gaat hier in de eerste plaats niet om vluchtelingen maar om migranten.
Deze hele beweging van islamitische migranten naar Europa maakt deel uit van de islamitische migratiedoctrine (hijra) die onderdeel is van de jihad en er op gericht is de wereld te onderwerpen.

 

Het is duidelijk dat als die kinderen hier zijn ze nooit meer weg gaan, via gezinshereniging hun plots opgedoken ouders en andere familie ook naar NL kunnen worden gehaald en dat zo actief wordt bijgedragen aan de islamisering van Nederland.

Bovendien hebben we aan de beelden uit Hannover waar afgelopen zaterdag zogenaamde vluchtelingen aankwamen, gezien dat het allemaal jonge mannen blijken te zijn die zodra ze uit het vliegtuig komen al laten zien wat hun bedoelingen zijn. Één van hen droeg een shirt met de tekst "Istanbul 1435". Dit is een rechtstreekse verwijzing naar de zeer gewelddadige islamitische verovering van het christelijke Constantinopel door de islamitische Ottomanen. Toen kwamen ze nog te paard. Nu worden ze door links deugvolk met het vliegtuig hier naartoe gehaald. Eerder al zagen we één van die aardige migranten met een "All Cops Are Bastards" shirt uit het vliegtuig komen in Luxemburg. Het zouden allemaal minderjarige kinderen en voornamelijk meisjes zijn maar van de 47 in Hannover waren er maar 4 meisjes en verder waren het jonge mannen.

En weet u waat dat allemaal toe leidt. Bijvoorbeeld tot de laffe moord op een 18 jarige zorgmedewerker door een 25-jarige migrant uit Sudan.

De enige verplichting de we hebben is te zorgen dat deze kinderen weer terug naar hun land gaan.

De PVV zal tegen stemmen

 

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter