• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Op de Politieke Markt van 28 april jl. stond het voorstel van het college oppde agenda waarin zij goedkeuring vraagt voor een strategisch aankoopbeleid. In normale mensentaal betekent dit dat het college de vrije hand wil om onroerend goed aan te kopen wanneer zij dat nodig vindt. In totaal is gevraagd om een krediet van € 10 miljoen (dit is volgens wethouder Visser geen grof geld in vastgoedland) plus nog een bedrag van € 5 mln om te storten in een fonds waarmee het college de kosten welke samenhangen met een eventuele aankoop kan dekken. De PVV fractie heeft zich als enige tegen het voorstel uitgesproken.

De PVV vindt het onbespreekbaar dat de Raad haar budgetrecht opgeeft en zo “carte blanche” geeft aan het college voor een bedrag van € 15 mln. Dit kan dan in vastgoedtermen wel geen grof geld zijn, maar met dit geld kunnen we ook heel veel andere mooie dingen doen, waarvan de hardwerkende Almeerse belastingbetaler direct een voordeel heeft in zijn portemonnee. Daarnaast heeft de PVV fractie het Almeers college het afgelopen jaar nog niet kunnen betrappen op enig strategisch inzicht. En dat is waar het hier nu net om gaat. Nee, laat dan het college een dergelijke aankoop maar (in vertrouwelijkheid) aan de raad voorleggen, zodat de raad dit per individueel dossier apart kan beoordelen. 

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Nederland wordt volgepropt met mensen, die hier niets te zoeken hebben. En Rutte laat gewoon de grenzen open. Onverant…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

@steekaan Nee, volgens mij niet inderdaad maar die mogelijkheid wordt hier dus wel nadrukkelijk opengehouden

by Toon van Dijk

 

twitter