• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Naar aanleiding van de uitkomst van het raadspanel waarin een overgrote meerderheid van de deelnemers zich uitsprak voor een volwaardige IJmeerverbinding voor auto, ov en fietsers, diende de PVV een motie in om het college een prijsvraag te laten uitschrijven om een dergelijke verbinding te realiseren. Het college stuurt nu immers aan op een armetierig metrolijntje waar onze groeiende stad echt niet mee ontsloten gaat worden.

Tijdens de behandeling bleek weer eens de hypocrisie en het gedraai van de andere partijen in de raad. In 2009 werd er een petitie aangeboden aan de Tweede Kamer waarin om exact dezelfde IJmeerverbinding wordt gevraagd als die waartoe de PVV-motie oproept. Toen werd die petitie ondertekend door PvdA'ers Duijvestein, Muurlink, Van der Pauw, CDA'er Hasper, LA'er De Kat, VVD'er Blokland en door vele andere raadsleden van diverse partijen. Nu bleken diezelfde mensen tegen een volwaardige IJmeerverbinding. Het is maar dat u het weet als u volgende week, over drie jaar, over vijf jaar en nog lang daarna in de file naar Amsterdam staat.

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter