• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De bewoners van het Columbuskwartier zijn opgelucht. De zeer kieskeurige leden van de moslimgemeenschap vinden de kavel in Poort te klein en zien af van de bouw van de moskee. De PVV feliciteert de bewoners van harte met hun succesvolle verzet tegen de komst van de moskee. Mede met hulp van de PVV fractie zijn de bewoners in contact gekomen met omwonenden van de moskee in Tussen de Vaarten die door juridische procedures de komst van de moskee daar jarenlang wisten te vertragen. Ongetwijfeld heeft het vooruitzicht van kostbare procedures bijgedragen aan de beslissing de moskee af te blazen. Ook omwonenden in Almere Buiten die zich verzetten tegen de komst van een moskee daar kunnen uiteraard rekenen op ondersteuning door de PVV.

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter