• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De PVV heeft bij de behandeling van de voorjaarsnota een motie ingediend voor een buitenzwembad. Daarmee luistert de PVV naar een langgekoesterde wens onder veel Almeerders. Toch is het er nog niet en ook nu weer heeft het college een negatief advies uitgebracht over deze motie. Chris Jansen meent dat een buitenzwembad gewoon bij een stad als Almere hoort.

"Zo'n zwembad zou niet alleen een aanwinst voor Almere zijn maar tevens een echte regiofunctie kunnen vervullen. Een blik op de kaart leert dat zo'n zwembad een dagje uit voor inwoners van heel west Flevoland kan betekenen", aldus Jansen. Zeker met het oog op de veelvuldige afsluiting van het buitenwater in verband met blauwalg verdient dit voorstel steun van de gemeenteraad. Donderdag zal blijken of een van de coalitiepartijen de moed heeft van het advies van het college af te wijken en eens echt iets leuks voor Almere te doen.

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @sypwynia: De immigratie naar Nederland is weer terug op het niveau van voor Corona: per saldo ruim 100.000 per jaar. Ga daar maar eens…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @DDStandaard: Fleur Agema woedend op plaatsing asielzoekers in hotels: ‘Het was eerst voor ouderen bedoeld, nu worden deze plekken wegge…

by Toon van Dijk

 

twitter