• TK Banner Oproep Vekiezingen

Op donderdag 02 Februari 2012 is een voorstel van de SP besproken over het verwijderen van mobiele frietkramen rondom scholen. Volgens de SP is dat de veroorzaker van het overgewicht van onze Almeerse jeugd. De PVV kiest niet voor verbieden maar voor een gezonde opvoeding door ouders en voorlichting door scholen. 

De SP is van mening dat problemen met overgewicht kunnen worden opgelost door de ondernemers met hun frietkramen rondom scholen simpelweg de nek om te draaien en deze te verbieden. Een typisch links ideaalbeeld voor het creëren van de maakbare samenleving. De eigen verantwoordelijkheid bij de burger wordt met deze communistische wind in een ruk weggevaagd.

En het is ook helemaal geen oplossing. Op praktisch steenworp afstand zijn de vaste snackwinkels gesitueerd rondom de scholen. Ook hier ligt de vette hap binnen handbereik. Het gevolg van een verbod: De ondernemer met mobiele frietkraam de bijstand in en de vaste snackwinkels een omzetverhoging. Maar de Almeerse jeugd is er geen grammetje slanker van geworden.

De PVV pleit er voor op scholen te stoppen met het hersenspoelen van onze kinderen met allerlei linkse prietpraat en in plaats daarvan de jeugd te informeren over goed eten en de schade van roken en drugsgebruik. Dat is pas echte duurzaamheid! Voor nu en in de toekomst!

Verkiezingsprogramma 2022

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter