• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

De PVV fractie heeft met verbazing kennis genomen van de uitlatingen van 1e burger Jorritsma van Almere. Na afloop van de plenaire zitting van 9 december maakte ze een zeer denigrerende opmerking naar de griffier over een aantal raadsleden van Groenlinks en Leefbaar Almere: “Azijnpissers” was de benaming die door een per ongeluk nog openstaande microfoon werd opgevangen. Onbegrijpelijk dat de burgemeester deze bewoordingen gebruikt over volksvertegenwoordigers.

Wij gaan ervan uit dat burgemeester Jorritsma zich tijdens de volgende plenaire bijeenkomst publiekelijk zal excuseren voor haar uitlating, aldus Chris Jansen van de PVV-fractie.

Klik hier om de schoffering van de burgemeester te zien.

PVV-ers gezocht

Binnenkort zijn er weer de Tweede Kamer verkiezingen. Met ons allen willen we natuurlijk de PVV de grootste maken zodat er eindelijk een verandering kan gaan plaats vinden in Nederland! Wij kunnen dit niet alleen en hebben daarbij uw hulp nodig. De PVV in Almere is dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers om ons te komen helpen.

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @RealCandaceO: It has now been unveiled that the Democrats are planning to pack the Supreme Court. This needs to be fought tooth and na…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: De VVD heeft ervoor gezorgd dat we alleen maar minder IC-plekken hebben, dat medewerkers op de IC zijn ontslagen, zijn…

by Toon van Dijk

 

twitter