• banner lagereLastenVoorAlmeerder
  • banner mantelzorgers
  • banner stadscommando
  • banner weerwater
  • banner bomen
  • banner zwembad

Met de absurde beslissing om tegen het idiote salaris van € 192.000,-- voor 2,5 dag werk een interim korpschef aan te stellen schaadt burgemeester Jorritsma het imago van Almere. 'De publiekscampagne "het kan in Almere" krijgt nu wel een heel bijzondere betekenis', zegt Toon van Dijk van de Almeerse PVV-fractie.

Terecht valt de halve wereld over Jorritsma heen want dit soort spilzucht is natuurlijk helemaal niet te verklaren. Jorritsma vraagt burgers, bedrijven en instellingen in Almere begrip op te brengen voor de harde bezuinigingsmaatregelen en vervolgens geeft ze bijna twee ton voor een halve werkweek weg aan een interimmer. Daarmee creëer je natuurlijk geen draagkracht voor de noodzakelijke maatregelen in Almere. 

Alhoewel het geld voor deze meneer niet rechtstreeks op de Almeerse begroting drukt moeten natuurlijk ook Almeerders via belastinggeld boeten voor deze idiote beslissing. Bovendien probeert iedere Almeerder zijn stad op een positieve manier uit te dragen en al die pogingen worden door de eerste burger van de stad in 1 dag met deze onverklaarbare aanstelling te niet gedaan. De PVV heeft dan ook vragen gesteld aan het college.

 

Nieuw PVV talent gezocht!

De PVV Almere zoekt nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen, meld je dan ook aan op het onderstaand mailadres; Meld je aan op het volgende mailadres [email protected].

 

Verkiezingsprogramma 2018

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Toon van Dijk

RT @geertwilderspvv: Nederland wordt volgepropt met mensen, die hier niets te zoeken hebben. En Rutte laat gewoon de grenzen open. Onverant…

by Toon van Dijk

Toon van Dijk

@steekaan Nee, volgens mij niet inderdaad maar die mogelijkheid wordt hier dus wel nadrukkelijk opengehouden

by Toon van Dijk

 

twitter