• TK Banner Oproep Vekiezingen

Met de absurde beslissing om tegen het idiote salaris van € 192.000,-- voor 2,5 dag werk een interim korpschef aan te stellen schaadt burgemeester Jorritsma het imago van Almere. 'De publiekscampagne "het kan in Almere" krijgt nu wel een heel bijzondere betekenis', zegt Toon van Dijk van de Almeerse PVV-fractie.

Terecht valt de halve wereld over Jorritsma heen want dit soort spilzucht is natuurlijk helemaal niet te verklaren. Jorritsma vraagt burgers, bedrijven en instellingen in Almere begrip op te brengen voor de harde bezuinigingsmaatregelen en vervolgens geeft ze bijna twee ton voor een halve werkweek weg aan een interimmer. Daarmee creëer je natuurlijk geen draagkracht voor de noodzakelijke maatregelen in Almere. 

Alhoewel het geld voor deze meneer niet rechtstreeks op de Almeerse begroting drukt moeten natuurlijk ook Almeerders via belastinggeld boeten voor deze idiote beslissing. Bovendien probeert iedere Almeerder zijn stad op een positieve manier uit te dragen en al die pogingen worden door de eerste burger van de stad in 1 dag met deze onverklaarbare aanstelling te niet gedaan. De PVV heeft dan ook vragen gesteld aan het college.

 

Kandidaten gezocht

Verkiezingsprogramma cover

PVV tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

 

twitter